NIBE TIETOUTTA

NIBE-konserni on maailmanlaajuinen yhtiö, joka edesauttaa hiilijalanjäljen pienentämistä ja energian parempaa hyödyntämistä.

Konserniin kuuluu kolme liiketoimintayksikköä; NIBE Climate Solutions, NIBE Element ja NIBE Stoves.

NIBE on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa pääpainopisteenään lämpöpumput sekä lämminvesivaraajat.

NIBE Energy Systems Oy on osa Climate Solutions -liiketoimintayksikköä ja edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, missä työskentelee kolmisenkymmentä henkeä. Palvelemme kuluttajia maanlaajuisen jälleenmyyjä- ja huoltoverkostomme avulla.

NIBE Group

NIBE on ruotsalainen yritys, jonka juuret ovat vahvasti Ruotsin Smålannissa. Tuotekehityshistoriamme on pitkä ja ulottuu pienistä yksityiskotien tuotteista aina suurempien kiinteistöjen tuotteisiin. Intohimo yrittämistä kohtaan, satsaukset tuotekehitykseen sekä yritysostot ovat johtaneet voimakkaaseen konsernin kasvuun. Yrityksen vuosimyynti on nykyään on noin 19 miljardia kruunua. NIBE on pörssinoteerattu Large Capissa, Nasdaq OMX:ssä sekä toissijaisella listauksella SIX Swiss Exchange:ssa. NIBE työllistää yli 14 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää NIBE tuotteista ota yhteyttä meihin vaihde puh. 09 274 6970 tai myynti 09 274 697 40 tai lähimpään NIBE jälleenmyyjääsi.

NIBE Energy Systems Oy
Juurakkotie 3, 01510 Vantaa